MAGAZÍN
- Zoradiť podľa:
- Názvu,
- dátumu pridania,
- hodnotenia

Bezlepkový chlieb
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 7741x prečítané
- Vytvorené:
- 23:19 09.9.2002
- Hodnotenie:
Čo potrebujeme:
0,5kg bezlepkovej múky (napr. zmes PROMIX-UNI od spoločnosti Novalim), 1 kocku droždia (42g), trochu soli, trochu cukru, 1 polievkovú lyžicu kyslej smotany, 1 polievkovú lyžicu oleja, vlažnú vodu podľa potreby...

Bezlepkový chlieb
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 7102x prečítané
- Vytvorené:
- 09:30 10.4.2003
- Hodnotenie:
270 g bezlepková múka PROMIX CH, droždie/veľkosti orecha/ 3,1 dcl vlažnáj voda, kryštálový cukror, 1 polievková lyžica oleja, 1/2 malý pretlačený zemiak /uvarený v šupke deň dopredu/ .
...

Bezlepkovy chlieb z promixu T
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 6015x prečítané
- Vytvorené:
- 19:52 14.12.2006
- Hodnotenie:
BEZLEPKOVY CHLIEB z promixu T
Indegridencie:
- 1kg. Promix T
- Kocka kvasnic Fala
- Olej
- Ocot Vinny...

Dobrý chlieb
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 7738x prečítané
- Vytvorené:
- 05:00 17.10.2009
- Hodnotenie:
Ahojte v domácej pekárne zn Moulinex som upiekla výborný chlebík. Použila som múku Schär MixB , 40 dcl vody, kvasnice VIVO asi 22 g, sojové vločky, lanové semienko, soľ....

Chlebík z múky Schar
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 12237x prečítané
- Vytvorené:
- 20:46 08.5.2007
- Hodnotenie:
Dnes som prvýkrát piekla chlebík z novej múky na predpis - Schar. Je neskutočne fantastický. Tak dobrý bezlepkový chlieb som ešte nejedla.
Robila som ho klasicky v miske - kyske,množstvá podľa návodu na výrobku. Len chcem upozorniť, že v návode v slovenčine zabudli napísať, že treba pridať soľ. ...

Chlieb - dobrá rada!
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 4006x prečítané
- Vytvorené:
- 14:00 25.4.2006
- Hodnotenie:
Posielam ešte ďalší trik ku chlebu:
3. Aby dlho vydržal - keďže pečiem chlieb z 1 kg múky - po vychladnutí chlieb nakrájam na krajce a dám ho ešte čerstvý v balíčkoch po 3 -4 ks do mrazničky. keď potom potrebujem chlieb tak ho vyberiem a ZOHREJEM V MIKROVLNKE - tak aby bol až trochu teplý. je potom ako čerstvo upečený len musíte počkať kým prechladne lebo sa vám roztečie maslo:))...