Chlieb - dobrá rada!
pridané: 25.4.2006 o 14:00 |
vytlačiť
Posielam ešte ďalší trik ku chlebu:
3. Aby dlho vydržal - keďže pečiem chlieb z 1 kg múky - po vychladnutí chlieb nakrájam na krajce a dám ho ešte čerstvý v balíčkoch po 3 -4 ks do mrazničky. keď potom potrebujem chlieb tak ho vyberiem a ZOHREJEM V MIKROVLNKE - tak aby bol až trochu teplý. je potom ako čerstvo upečený len musíte počkať kým prechladne lebo sa vám roztečie maslo:))
3. Aby dlho vydržal - keďže pečiem chlieb z 1 kg múky - po vychladnutí chlieb nakrájam na krajce a dám ho ešte čerstvý v balíčkoch po 3 -4 ks do mrazničky. keď potom potrebujem chlieb tak ho vyberiem a ZOHREJEM V MIKROVLNKE - tak aby bol až trochu teplý. je potom ako čerstvo upečený len musíte počkať kým prechladne lebo sa vám roztečie maslo:))
Diskusia k magazinu (2)
-
-
napísal:
- používateľ:
- .Lenka
- pridané:
- 09:08 20.12.2006
A jak dlouho vydrží takový chléb v mrazničce? Resp. jak dlouho ho mohu skladovat v mrazu?
-
-
napísal:
- používateľ:
- gasi
- pridané:
- 21:22 2.2.2007
Ja som to donedávna robila tiež. Dnes namiesto mikrovlnky radšej využívam hriankovač a tiež toustovač. Sú to "zdravší!" pomocníci ako mikrovlnka. Potraviny z nej sú vraj pri častom používaní zdravotne nevhodné. S tým chlebom z mrazničky- takmer raz za mesiac pečiem chlieb z 1,5 kg chlebovej múky. Ak sa mi nejaké kúsky v mrazničke "zapotrošia" a sú tam možno 2 mesiace, už ho nejeme.