Chlieb - dobrá rada!

pridané: 25.4.2006 o 14:00 | vytlačiť
Posielam ešte ďalší trik ku chlebu:
3. Aby dlho vydržal - keďže pečiem chlieb z 1 kg múky - po vychladnutí chlieb nakrájam na krajce a dám ho ešte čerstvý v balíčkoch po 3 -4 ks do mrazničky. keď potom potrebujem chlieb tak ho vyberiem a ZOHREJEM V MIKROVLNKE - tak aby bol až trochu teplý. je potom ako čerstvo upečený len musíte počkať kým prechladne lebo sa vám roztečie maslo:))

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (2)

  • napísal:
    používateľ:
    .Lenka
    pridané:
    09:08 20.12.2006

    A jak dlouho vydrží takový chléb v mrazničce? Resp. jak dlouho ho mohu skladovat v mrazu?

  • napísal:
    používateľ:
    gasi
    pridané:
    21:22 2.2.2007

    Ja som to donedávna robila tiež. Dnes namiesto mikrovlnky radšej využívam hriankovač a tiež toustovač. Sú to "zdravší!" pomocníci ako mikrovlnka. Potraviny z nej sú vraj pri častom používaní zdravotne nevhodné. S tým chlebom z mrazničky- takmer raz za mesiac pečiem chlieb z 1,5 kg chlebovej múky. Ak sa mi nejaké kúsky v mrazničke "zapotrošia" a sú tam možno 2 mesiace, už ho nejeme.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.