Treska a rybie alaty
Reagujem na Vašu otázku, či rybacie šaláty a treska, ktoré vyrábame (Ryba Žilina, spol. s r.o.) neobsahujú lepok.
Všetky RŠ a Treska v majonéze sú vyrábané zo surovín bez glutén obsahujúcich zložiek, takže sú vhodné aj pre pacientov s bezlepkovou dietou. Okrem šalátov vyrábame údené ryby (makrela, sleď, šproty ), marinované ryby (lahôdkové zavináče, sleďové filety vo feferónovej omáčke, zavináče v majonézovom náleve), výrobky zo solených rýb, šaláty zeleninové s majonézou aj bez majonézy (napr. Oravský, Zeleninovo šampiňónový, Feferónový a pod.) a nátierky z údených rýb, tuniaka a lososa - rovnako bez glutén obsahujúcich zložiek.
Pre bezlepkovú dietu sú nevhodné naše pečené a smažené výrobky , nátierky z pečených rýb a šaláty s mäsovou zložkou (Vlašský, Parížsky a pod.).
Dúfam, že moja odpoveď bude uspokojivá, prajem Vám veľa zdravia a dobrých potravín.
Oľga Jankechová, vedúca výroby
Diskusia k magazinu (4)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 19:58 24.5.2006
parížsky šalát je tiež bezlepkový, aj saláma použitá v ňom ??? od akého výrobcu j e salám v pariž. šalate ??? Info. sa mi zdá zavádzajúca, šaláty sa skladajú z viacelých hotových zložiek, deklarovanie bezl. môže výrobca iba keď sa všetky vyrábajú o toho istého výrobcu !! veľa ľudí si myslí, že tam kde nieje pšen. múka tak je to bezl. a výrobok deklaruje ako bezl., pozor nato !!!
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 20:22 24.5.2006
Uvádza, že vlašský,parížský šalát je nevhodný pre bezlp.diétu Pre bezlepkovú dietu sú nevhodné naše pečené a smažené výrobky , nátierky z pečených rýb a šaláty s mäsovou zložkou (Vlašský, Parížsky a pod.). Dúfam, že moja odpoveď bude uspokojivá, prajem Vám veľa zdravia a dobrých potravín. Oľga Jankechová, vedúca výroby
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 07:43 25.5.2006
Hmmm, niekto precita clanok povrchne, spravi si z toho vlastny zaver a z toho potom vznikaju informacie typu JPP - jedna pani povedala, ktore sa siria v hojnom pocte aj na tejto stranke. Radsej nemal dotycny nic pisat. Suzann
-
-
napísal:
- používateľ:
- ErikaP.
- pridané:
- 11:24 25.5.2006
Lepšie si prečítajte článok. Parížsky šalát uvádzajú ako nevhodný!!!