sladkosti Deva
pridané: 12.7.2008 o 15:00 |
vytlačiť
Ahojte vsetci. Poslala som mailom otazku do firmy Deva, ze ktore cukrovinky a sladkosti su vhodne pri bzl. diete a tu je odpoved:
Celiakia .
Vážená klientka.
Naše výrobky značky Deva sú vyrábané z belgickej čokolády , ktorá obsahuje
100 % kakaového masla. Môžu sa v nej nachádzať stopy vlašských orechov, mandlí a lieskových orechov. Použité sú len prírodné farbivá.
Pri našej výrobe už tradične , dlhé roky nepoužívame pšeničný škrob .Využívame kukuričný škrob, v ktorom sa formujú želé a fondánové výrobky.
Želé výrobky tvarované v kukuričnom škrobe – Tasinea 150g a 200g.
Želé tyčinky tvarované v kukuričnom škrobe a máčané v horkej čokoláde:
- Carmen – jahodová
- Banana – banánová
- Orange – pomarančová
Agar Jelly – mesiačiky nalievané do formy , nie do kukuričného škrobu.
- v predaji sú 100 g tenké plátky a Agar jelly maxi 185 g – hrubšie plátky.
Dezerty z mliečnej čokolády s náplňami :
- Ornella, Nugátový sen – náplň lieskoorieškový nugát
Dezert Riviera – želé formované v kukuričnom škrobe máčané v horkej čokoláde.
Deva Klasik je tyčinka z mliečnej čokolády s náplňou.
Vianočné sviečky vyrábame z čistej mliečnej alebo horkej čokolády, bez náplne.
Vianočné salónky sú tvarované v kukuričnom škrobe :
- želé salónky sú máčané v mliečnej čokoláde,
- fondánové salónky sú máčané v horkej čokoláde.
Všetky suroviny použité pri výrobe sú uvedené na obale v zložení na každom výrobku.
Dúfam, že si vyberiete z ponuky výrobky, ktoré sú vhodné aj pre Vás.
S pozdravom
Eva Hatráková
ved. oddelenia kvality
Celiakia .
Vážená klientka.
Naše výrobky značky Deva sú vyrábané z belgickej čokolády , ktorá obsahuje
100 % kakaového masla. Môžu sa v nej nachádzať stopy vlašských orechov, mandlí a lieskových orechov. Použité sú len prírodné farbivá.
Pri našej výrobe už tradične , dlhé roky nepoužívame pšeničný škrob .Využívame kukuričný škrob, v ktorom sa formujú želé a fondánové výrobky.
Želé výrobky tvarované v kukuričnom škrobe – Tasinea 150g a 200g.
Želé tyčinky tvarované v kukuričnom škrobe a máčané v horkej čokoláde:
- Carmen – jahodová
- Banana – banánová
- Orange – pomarančová
Agar Jelly – mesiačiky nalievané do formy , nie do kukuričného škrobu.
- v predaji sú 100 g tenké plátky a Agar jelly maxi 185 g – hrubšie plátky.
Dezerty z mliečnej čokolády s náplňami :
- Ornella, Nugátový sen – náplň lieskoorieškový nugát
Dezert Riviera – želé formované v kukuričnom škrobe máčané v horkej čokoláde.
Deva Klasik je tyčinka z mliečnej čokolády s náplňou.
Vianočné sviečky vyrábame z čistej mliečnej alebo horkej čokolády, bez náplne.
Vianočné salónky sú tvarované v kukuričnom škrobe :
- želé salónky sú máčané v mliečnej čokoláde,
- fondánové salónky sú máčané v horkej čokoláde.
Všetky suroviny použité pri výrobe sú uvedené na obale v zložení na každom výrobku.
Dúfam, že si vyberiete z ponuky výrobky, ktoré sú vhodné aj pre Vás.
S pozdravom
Eva Hatráková
ved. oddelenia kvality