sladkosti Deva

pridané: 12.7.2008 o 15:00 | vytlačiť
Ahojte vsetci. Poslala som mailom otazku do firmy Deva, ze ktore cukrovinky a sladkosti su vhodne pri bzl. diete a tu je odpoved:

Celiakia .

Vážená klientka.

Naše výrobky značky Deva sú vyrábané z belgickej čokolády , ktorá obsahuje
100 % kakaového masla. Môžu sa v nej nachádzať stopy vlašských orechov, mandlí a lieskových orechov. Použité sú len prírodné farbivá.
Pri našej výrobe už tradične , dlhé roky nepoužívame pšeničný škrob .Využívame kukuričný škrob, v ktorom sa formujú želé a fondánové výrobky.

Želé výrobky tvarované v kukuričnom škrobe – Tasinea 150g a 200g.

Želé tyčinky tvarované v kukuričnom škrobe a máčané v horkej čokoláde:
- Carmen – jahodová
- Banana – banánová
- Orange – pomarančová
Agar Jelly – mesiačiky nalievané do formy , nie do kukuričného škrobu.
- v predaji sú 100 g tenké plátky a Agar jelly maxi 185 g – hrubšie plátky.

Dezerty z mliečnej čokolády s náplňami :
- Ornella, Nugátový sen – náplň lieskoorieškový nugát
Dezert Riviera – želé formované v kukuričnom škrobe máčané v horkej čokoláde.

Deva Klasik je tyčinka z mliečnej čokolády s náplňou.

Vianočné sviečky vyrábame z čistej mliečnej alebo horkej čokolády, bez náplne.
Vianočné salónky sú tvarované v kukuričnom škrobe :
- želé salónky sú máčané v mliečnej čokoláde,
- fondánové salónky sú máčané v horkej čokoláde.


Všetky suroviny použité pri výrobe sú uvedené na obale v zložení na každom výrobku.

Dúfam, že si vyberiete z ponuky výrobky, ktoré sú vhodné aj pre Vás.


S pozdravom

Eva Hatráková
ved. oddelenia kvality
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: piskoota

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.