MAGAZÍN
- Zoradiť podľa:
- Názvu,
- dátumu pridania,
- hodnotenia
Výborný chlieb
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 5265x prečítané
- Vytvorené:
- 20:24 15.12.2004
- Hodnotenie:
Chcem sa s vami podeliť o skúsenosti s pečením chleba v pekárni Panasonic. Zatiaľ sa mi nestalo, že by sa mi chlieb nepodaril. Pekárnička obsahuje aj recepty na pečenie chleba.
Keď k tomu použijete múku SCHAR B, tak to nemá chybu ani po chuťovej stránke.
Odporúčam.
Monika...
Vynikajuce bezl. zemle
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 9490x prečítané
- Vytvorené:
- 17:30 18.3.2007
- Hodnotenie:
Tieto zemlicky peciem styri roky a stale si ich neviem vynachvalit.Takze potrebujeme 2 pohare Promix UNI (1 pohar=2dcl)
1/2 pohara kukuricnej muky
1/2 pohara ryzovej muky
1 lyzica amarantovej muky...
Chlieb náš každodenný...
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 11997x prečítané
- Vytvorené:
- 05:00 24.6.2009
- Hodnotenie:
Chlieb náš každodenný...
Sme 5 členná rodina, dvaja z nás majú celiakiu. Bezlepkovú diétu už držíme takmer rok. Varíme tak ako doteraz. Vymenili som bielu múku za bezlepkovú. Najťažšie bolo upiecť chlieb. Až vtedy som si uvedomila aká je pravdivá veta „chlieb náš každodenný“. ...
Super chlebík
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 7227x prečítané
- Vytvorené:
- 21:42 19.2.2007
- Hodnotenie:
Síce pečiem chlebík iba mesiac ale stále obmieňam ingrediencie. Tu je jeden typ:
Promix CH, alebo UNI 500g, 1 vajce, dve lyžice oleja, 20g droždia, mlieko/ alebo voda/, pol sačku Zlateho klasu a cca 3,5 - 4 dcl. vody/ alebo mlieka, alebo 1:1/, 4 stredne velke varene zemiaky ...
Dobrý chlieb
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 7666x prečítané
- Vytvorené:
- 05:00 17.10.2009
- Hodnotenie:
Ahojte v domácej pekárne zn Moulinex som upiekla výborný chlebík. Použila som múku Schär MixB , 40 dcl vody, kvasnice VIVO asi 22 g, sojové vločky, lanové semienko, soľ....
Chlebík z múky Schar
- Téma
- Tajomstvo pečenia chleba
- Prečítané
- 12155x prečítané
- Vytvorené:
- 20:46 08.5.2007
- Hodnotenie:
Dnes som prvýkrát piekla chlebík z novej múky na predpis - Schar. Je neskutočne fantastický. Tak dobrý bezlepkový chlieb som ešte nejedla.
Robila som ho klasicky v miske - kyske,množstvá podľa návodu na výrobku. Len chcem upozorniť, že v návode v slovenčine zabudli napísať, že treba pridať soľ. ...