Fytochemikálie s protirakovinovým účinkom v potravinách

pridané: 10.6.2007 o 12:42 | vytlačiť
Nie celkom o celiakii, ale možno by to niekoho zaujímalo...

Potravinárska sekcia
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV
SLOVENSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA

Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Ústav biotechnológie a potravinárstva
Radlinského 9, 812 37 Bratislava
JEMO TRADING, spol. s r.o. Bratislava

Pozvánka

na prednášky

Fytochemikálie s protirakovinovým účinkom v potravinách
( Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc. )

Alergie – klinická diagnostika a diagnostika alergénov v potravinách
( Ing. Jana Feriancová )


Prednáška sa uskutoční 14. 06.2007 (štvrtok)
o 14,00 hod v Aule Starej budovy
Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU


Ing.L.Staruch, PhD. Prof.Ing.J.Šajbidor, DrSc.
predseda Potravinárskej sekcie riaditeľ ÚBP
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: milos

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.