Reštaurácia FRESH!

pridané: 30.10.2014 o 17:46 | vytlačiť

Reštaurácia FRESH! (nachádza sa v hoteli Crowne Plaza Bratislava) sa vyznačuje jedinečným konceptom bezlepkovej kuchyne.

Jedlá sú kombinované použitím takých surovín, ktoré nepotrebujú múku a ani iné náhražky a sú dokončované redukciami omáčok. Pri zostavovaní bezlepkových jedál sa šéfkuchár Peter Dudaš zameral hlavne na použitie čerstvých surovín a použitie čo najmenšieho množstva alergénov.

Peter Dudáš je ambiciózny Executive Chef v hoteli Crowne Plaza Bratislava. Začínal v preslávenej bratislavskej reštaurácii Expo koliba. Absolvoval relatívne veľa zahraničných školení a kurzov. Bol v Cordes-sur-Ciel, v reštaurácii pána Damiena Thuriesa, ktorá sa volá Le Grand Ecuyer. Bol taktiez  v nemeckom Kolíne, v Rakúsku, vo Švajčiarsku a v Škótsku. V Kolíne nad Rýnom varil v reštaurácii jedného z najlepších tamojších kuchárov. Giuseppe Bongiovi mu vysvetlil, že krása nie je v zložitosti, ale v jednoduchosti a tou najdôležitejšou vecou je chuť a prezentácia jedla.

Už samo pomenovanie Fresh! určuje hlavný motív konceptu, v ktorom chceme pokračovať. Máme svoju záhradku na čerstvé bylinky, v sezóne dopestujeme napríklad aj vlastné cherry paradajky. Garancia čerstvosti našich jedál je prvoradá.

Zmyslom našej bezlepkovej vízie je, že všetky naše jedlá by sa zaobišli bez múky. Z diétneho hľadiska múka vo väčšine jedál vlastne ani nemusí byť.

Filozofia reštaurácie je jasná „Čerstvé a Zdravé“ .Počas sezóny využívame v maximálnom množstve čerstvé bylinky z našej hotelovej záhradky a obohacujeme nimi chuť pripravovaných jedál.

Restauračné MENU je zostavené tak, aby si ho vychutnal každý bez rozdielu.

MENU k nahliadnutiu: http://crowneplaza.sk/wp-content/uploads/2012/04/Fresh_menu.pdf

Otváracia doba

Po-Ne- 12:00-15:00

             18:00-23:00 

 

Link na reštauráciu v našom katalógu: http://www.celiakia.sk/kde-sa-najete/hotel-crowne-plaza-bratislava-restauracia-fresh-?rsid=122

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 5
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.