Reštaurácia FRESH!
Reštaurácia FRESH! (nachádza sa v hoteli Crowne Plaza Bratislava) sa vyznačuje jedinečným konceptom bezlepkovej kuchyne.
Jedlá sú kombinované použitím takých surovín, ktoré nepotrebujú múku a ani iné náhražky a sú dokončované redukciami omáčok. Pri zostavovaní bezlepkových jedál sa šéfkuchár Peter Dudaš zameral hlavne na použitie čerstvých surovín a použitie čo najmenšieho množstva alergénov.
Peter Dudáš je ambiciózny Executive Chef v hoteli Crowne Plaza Bratislava. Začínal v preslávenej bratislavskej reštaurácii Expo koliba. Absolvoval relatívne veľa zahraničných školení a kurzov. Bol v Cordes-sur-Ciel, v reštaurácii pána Damiena Thuriesa, ktorá sa volá Le Grand Ecuyer. Bol taktiez v nemeckom Kolíne, v Rakúsku, vo Švajčiarsku a v Škótsku. V Kolíne nad Rýnom varil v reštaurácii jedného z najlepších tamojších kuchárov. Giuseppe Bongiovi mu vysvetlil, že krása nie je v zložitosti, ale v jednoduchosti a tou najdôležitejšou vecou je chuť a prezentácia jedla.
Už samo pomenovanie Fresh! určuje hlavný motív konceptu, v ktorom chceme pokračovať. Máme svoju záhradku na čerstvé bylinky, v sezóne dopestujeme napríklad aj vlastné cherry paradajky. Garancia čerstvosti našich jedál je prvoradá.
Zmyslom našej bezlepkovej vízie je, že všetky naše jedlá by sa zaobišli bez múky. Z diétneho hľadiska múka vo väčšine jedál vlastne ani nemusí byť.
Filozofia reštaurácie je jasná „Čerstvé a Zdravé“ .Počas sezóny využívame v maximálnom množstve čerstvé bylinky z našej hotelovej záhradky a obohacujeme nimi chuť pripravovaných jedál.
Restauračné MENU je zostavené tak, aby si ho vychutnal každý bez rozdielu.
MENU k nahliadnutiu: http://crowneplaza.sk/wp-content/uploads/2012/04/Fresh_menu.pdf
Otváracia doba
Po-Ne- 12:00-15:00
18:00-23:00
Link na reštauráciu v našom katalógu: http://www.celiakia.sk/kde-sa-najete/hotel-crowne-plaza-bratislava-restauracia-fresh-?rsid=122