Pekáreň
Miriam
Diskusia k magazinu (2)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 22:16 22.3.2005
Ahojte. Dost ma prekvapila reakcia ludi na tuto temu. Ja vlastnim tiez pekaren znacky Panasanic, dostala som ju minule Vianoce od priatela a zivot bez nej si neviem predstavit. Mozno je to tym, ze predtym som inak chlieb ani nepiekla, lebo som ju dostala kratko nato, ako mi bola potvrdena diagnoza. Moja piecka je velmi kvalitna a pecenie je naozaj zabavne. Naozaj to vsetko samo vymiesi, vykysne a upecie chlebik a ja ho len hotovy vyklopim z nodoby, necham vychladnut a pokrajam. Chlebik dam do mraznicky a mam ho potrebne mnozstvo na jeden tyzden. Peciem vlastne piecka vo vecernych hodinach a chlebik sa od zaciatku takmer vzdy vydaril. Neverim, kedze nie som typ, ktory vypeka, ze takto by som od zaciatku vedela ho upiect sama. Takze urcite ak mate moznost tak si zadovazte tuto skvelu pomocku, ktora Vam ulahci velmi zivot, Vas cas a Vasu pracu.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Silvia_deti
- pridané:
- 23:17 22.3.2005
Myslím, že pečenie chleba, či už v peci, alebo klasicky v trúbe záleží od zvyku. Ja som tiež celé roky pekávala v peci (kúpená pre 9-timi rokmi z Dipondu v tej dobe za nejakých 8000,- čo bolo ozaj veľa), ale slúžila nám celé roky. Dokonca aj teraz funguje. Ale kúpila som si šporák s kvalitnou trúbou a teraz pečiem chlieb len v nej. Každému sa iný systém páči. A ináč, tak ako sa dá "experimentovať" v trúbe, tak sa dá aj v peci. Ja tomu hovorím odskúšané-overené. Silvia_deti