saromexy-koreninové zmesy

pridané: 6.8.2003 o 21:22 | vytlačiť
Hlavným problémom mäsových výrobkov -i keď v nich nie je škrob.-sú koreninové zmesy!!!
Sú vyrábané asi 3 firmami u nás a volajú sa saromexy.Problém je,že môžu byť na báze múky!!!alebo soli.

A o tom mnohí čo uvádzajú,že do výrobkov nedávajú múku.- nevedia.Výrobcovia -saromexov-koreninových zmesí-v minulosti mali
avizo iba od firmy Kabát. O nej vedeli,že jej nesmú dodávať zmesy na báze pšen. škrobu,iba kukuričného,sojového...Dal niekto už dotaz na danú tému mäsovým výrobcom??? Daša.
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.