Mrazene hranolky

pridané: 22.7.2003 o 22:46 | vytlačiť
caute - mate niekto skusenosti s konzumaciou mrazenych predsmazenych hranolkov/zemiakov? (v supermarketoch ich je plno od roznych vyrobcov - zlozenie u vsetkych de facto standardne - t.j. zemiaky & rast. olej). Moze tam byt nejake skryte riziko alebo bez obav? diky a ahojte

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 1
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (5)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    15:58 24.7.2003

    Moze, lebo sa miesaju s mukou, aby sa nelepili, ale nie vsetky. Napr. Mc Bain by mal byt v poriadku, aj Radoma, ale od nej este cakam vyjadrenie. Boris

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    17:28 24.7.2003

    S Mc Bainom mám veľmi dobre skúsenosti. Nemám po ňom nijake problémy. Beata

  • napísal:
    používateľ:
    milos
    pridané:
    19:24 24.7.2003

    Hranolky by mali byt ok. Treba si davat pozor s cim sa vyprazaju - t.j. ak v restike, tak ci sa v tom istom fritaku nevypraza este nieco ine. Osobne som ale s hranolkami nikdy problem nemal

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    11:59 25.7.2003

    Pri predsmažených hranolkách je možné, že vznikne glutén pri vyprážaní alebo ak je starý olej ale nemyslím si, že sú veľmi vhodné na častú konzumáciu počuli sme aj v správach, že obsahujú látku na vznik rakoviny, ale myslím si, že ich treba odskúšať a prečítať si obsah, čo sa k nim pridáva na prípravu ich predsmaženia. Zlata

  • napísal:
    používateľ:
    milos
    pridané:
    23:53 25.7.2003

    myslim, ze ta "latka na vznik rakoviny" tam asi nebude uvedena... :-)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.