Mrazene hranolky
Diskusia k magazinu (5)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 15:58 24.7.2003
Moze, lebo sa miesaju s mukou, aby sa nelepili, ale nie vsetky. Napr. Mc Bain by mal byt v poriadku, aj Radoma, ale od nej este cakam vyjadrenie. Boris
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 17:28 24.7.2003
S Mc Bainom mám veľmi dobre skúsenosti. Nemám po ňom nijake problémy. Beata
-
-
napísal:
- používateľ:
- milos
- pridané:
- 19:24 24.7.2003
Hranolky by mali byt ok. Treba si davat pozor s cim sa vyprazaju - t.j. ak v restike, tak ci sa v tom istom fritaku nevypraza este nieco ine. Osobne som ale s hranolkami nikdy problem nemal
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 11:59 25.7.2003
Pri predsmažených hranolkách je možné, že vznikne glutén pri vyprážaní alebo ak je starý olej ale nemyslím si, že sú veľmi vhodné na častú konzumáciu počuli sme aj v správach, že obsahujú látku na vznik rakoviny, ale myslím si, že ich treba odskúšať a prečítať si obsah, čo sa k nim pridáva na prípravu ich predsmaženia. Zlata
-
-
napísal:
- používateľ:
- milos
- pridané:
- 23:53 25.7.2003
myslim, ze ta "latka na vznik rakoviny" tam asi nebude uvedena... :-)