info o eckach

pridané: 7.2.2003 o 23:05 | vytlačiť
prosim o info na ake ecka si mam davat pozor,alebo info,kde ich mozem najst.a este si prosim nazor na skrobovy sirup,co to presne je,z akeho skrobu je vyrobeny a ci mozem kupovat vyrobky obsahujuce ho.nachadza sa totiz aj vo vyrobkoch pre nas vhodnych a to ma matie.dakujem.dana

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (3)

  • napísal:
    používateľ:
    milos
    pridané:
    00:33 8.2.2003

    v casti downloads je wordovsky dokument s popisom ecok (nie 100%, skor informativneho charakteru) Co sa skroboveho sirupu tyka - vseobecne odporucanie je - ak nie je definovane z akeho skrobu, tak nekonzumovat (ale nie vzdy sa toho asi da uplne drzat) Ak ma niekto doplnujuce info, budem rad.

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    11:16 13.2.2003

    Dobry zoznam všetkých E-čok obsahujúci stopy lepku sú na www.coeliac.cz. Treba len pozorne listovať. Beata

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    17:06 17.2.2003

    Zaručené: 100, 101, 102, 103, 104, 110, 120, 122, 123, 124, 129, 132, 133, 140, 141, 142, 143, 151, 153, 155, 160, 161, 162, 163, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 181, 200, 201, 202, 203, 210, 211, 212, 213, 216, 218, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 228, 234, 235, 242, 249, 250, 251, 252, 260, 261, 262, 263, 264, 270, 280, 281, 282, 283, 290, 296, 297, 300, 301, 302, 303, 304, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 315, 316, 319, 320, 321, 322, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 357, 365, 366, 367, 368, 380, 381, 385, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 407A, 409, 410, 412, 413, 414, 415, 416, 418, 420, 421, 422, 433, 435, 436, 440, 442, 444, 445, 450, 451, 452, 460, 461, 464, 465, 466, 470, 471, 472, 473, 475, 476, 477, 480, 481, 482, 491, 492, 500, 501, 503, 504, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 514, 515, 516, 518, 519, 526, 529, 535, 536, 541, 542, 551, 552, 553, 554, 556, 558, 559, 575, 577, 578, 579, 627, 631, 635, 636, 637, 900, 901, 903, 904, 905, 920, 941, 942, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 966, 967, 1101, 1102, 1104, 1105, 1200, 1201, 1202, 1505, 1518, 1520 Obsahujú stopy lepku: 150, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 965, 1100, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1410, 1412, 1413, 1414, 1420, 1421, 1422, 1440, 1442 a 1450 Kompletný dokument obsahujúci podrobnejšie informácie nájdete v sekcii downloads - PDF súbory týkajúce sa celiakie - éčka

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.