glukozovy sirup

pridané: 23.9.2002 o 21:19 | vytlačiť
Je glukózový sirup, maltodextrín, dextrín bezlepkový?

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Anonymous

Diskusia k magazinu (3)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    12:02 26.9.2002

    Glukozovy sirup by mal byt bezlepkovy, maltodextrin a dextrin nie je uplne jasny, treba prejednat s vyrobcom. Napr. maltodextrin a dextrin, vyrabany v USA je bezlepkovy.

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    13:27 2.10.2002

    Rada by som upozornila, že niekedy sa glukozovy sirup prekladá do slovenčiny aj ako škrobovy sirup. Tak neviem, neviem.

  • napísal:
    používateľ:
    peto
    pridané:
    07:55 22.10.2002

    presne si to nepamatam - článok v mesačníku VELO 9/2002 - o výžive pri športe tam to bolo popisované.

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.