dano
Diky.
Diskusia k magazinu (4)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 08:21 10.7.2003
Kupuj si Boneco, cesky vyrobca, dostat ho v Tescu, informacia je na www.coeliac.cz /vyrobcovia/ a tiez tatarku Sabi. Boris
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 15:47 15.7.2003
Odporúča sa Majolka od starej mamy.Výrobca Helmans.Najlepšie však je, ak si ju každy urobí sám. Aspoň vie, čo potom tá majonéza obsahuje. Beata
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 12:12 25.7.2003
Do majonéz, tatáriek a dresingov je pridávaný škrob, niekde je menovaný o aký ide, či zemiakový, kukuričný alebo ryžový ale väčšinou ide o modifikovaný a E 1422 alebo E 1442, čo môže obsahovať stopy lepku. Aj sójová majonéza a sójová tatárka je s obsahom E 1422, čo obsahuje stopy lepku nad povolenú hranicu je nanás ako sa rozhodneme.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 13:58 25.7.2003
Dano, určite 100 % majonéza je od výrobcu Hydina Prešov - SVZ a.s.o.. Bola som vo výrobni a informovali ma, že majonéza je 100 % vhodná pre celiatikov. Tatátska omáčka z tejto výrobne nie je vhotná, nakoľko obsahuje škroby. S pozdravom Zuzka.