BEZLEPKOVÉ POTRAVINÁRSKE PRÍSADY - tzv. "ÉČKA"
100, 101, 102, 103, 104, 110, 120, 122, 123, 124, 129, 132, 133, 140, 141, 142, 143, 151, 153, 155, 160, 161, 162, 163, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 181, 200, 201, 202, 203, 210, 211, 212, 213, 216,
218, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 228, 234, 235, 242, 249, 250, 251, 252, 260, 261, 262, 263, 264, 270, 280, 281, 282, 283, 290, 296, 297, 300, 301, 302, 303, 304, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 315, 316, 319, 320, 321, 322, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 357, 365, 366, 367, 368, 380, 381, 385, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 407A, 409, 410, 412, 413, 414, 415, 416, 418, 420, 421, 422, 433, 435, 436, 440, 442, 444, 445, 450, 451, 452, 460, 461, 464, 465, 466, 470, 471, 472, 473, 475, 476, 477, 480, 481, 482, 491, 492, 500, 501, 503, 504, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 514, 515, 516, 518, 519, 526, 529, 535, 536, 541, 542, 551, 552, 553, 554, 556, 558, 559, 575, 577, 578, 579, 627, 631, 635, 636, 637, 900, 901, 903, 904, 905, 920, 941, 942, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 966, 967, 1101, 1102, 1104, 1105, 1200, 1201, 1202, 1505, 1518, 1520
Obsahujú stopy lepku:
150, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 965,
1100, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1410, 1412, 1413, 1414, 1420, 1421, 1422, 1440, 1442 a 1450
Kompletný dokument obsahujúci podrobnejšie informácie nájdete v sekcii downloads - PDF súbory týkajúce sa celiakie - éčka
Diskusia k magazinu (4)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 09:12 29.10.2002
Ahoj, v casopise Listy celiakov, vydavanom v CR som sa docitala, ze niektore e-cka mozu mat zaklad v psenicnom skrobe, takze sa neda 100% povedat, ktore su 100% bezlepkove. Napr. pri vyrobe kys. ascorbovej moze byt na jej vyrobu pouzity psenicny alebo kukuricny zaklad. Viem, ze som velmi nepotesila, ale ti, ktori maju koznu formu celiakie to mozu zistit "na vlastnej kozi". Dakujem Renata
-
-
napísal:
- používateľ:
- tomas.michalicka
- pridané:
- 17:00 13.11.2002
Bohužel, je to přesně tak... "Nejjednoduší" je proto vždy se zeptat výrobce, zda je daný výrobek bezlepkový (pokud to tam samozřejmě už není rovnou napsané...). Dobrou zkušenost mám například s Vitanou Byšice - zde mi ze zákaznického servisu na požádání zaslali zdarma aktuální seznam bezlepkových výrobků...
-
-
napísal:
- používateľ:
- 01igor
- pridané:
- 13:03 22.8.2009
mila moja Renata.nezda sa mi to celkom objektivne,co spominas o overeni na vlastnej koži.ak aj zjem nejaku nevhodnu potravinu jej negativny vplyv sa neprejavi okamzite - prenos cez žaludok až na kožu nie je taky rýchly ako napr. u tých ktorý si to musia ihned odsediet na inkriminovanom mieste.Takze s tou koznou variantou to bude asi nejak takto.aaa este opätovny navrat do stavu ako takeho dobreho t.zn. ked uz nic nesvrbi trva nejakych par dni az tyzdnov.Ahoj
-
-
napísal:
- používateľ:
- katkamj
- pridané:
- 10:37 29.6.2010
STIAHNIE SI na "www.emulgatory.cz/ecka.jar" (priamo do mobilu), program rozpozna E, urci stupen bezpecnosti a skodlivost...a mate o starost menej :))..................................