BEZLEPKOVÉ POTRAVINÁRSKE PRÍSADY - tzv. "ÉČKA"

pridané: 23.10.2002 o 13:32 | vytlačiť
Zaručené:
100, 101, 102, 103, 104, 110, 120, 122, 123, 124, 129, 132, 133, 140, 141, 142, 143, 151, 153, 155, 160, 161, 162, 163, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 181, 200, 201, 202, 203, 210, 211, 212, 213, 216,

218, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 228, 234, 235, 242, 249, 250, 251, 252, 260, 261, 262, 263, 264, 270, 280, 281, 282, 283, 290, 296, 297, 300, 301, 302, 303, 304, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 315, 316, 319, 320, 321, 322, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 357, 365, 366, 367, 368, 380, 381, 385, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 407A, 409, 410, 412, 413, 414, 415, 416, 418, 420, 421, 422, 433, 435, 436, 440, 442, 444, 445, 450, 451, 452, 460, 461, 464, 465, 466, 470, 471, 472, 473, 475, 476, 477, 480, 481, 482, 491, 492, 500, 501, 503, 504, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 514, 515, 516, 518, 519, 526, 529, 535, 536, 541, 542, 551, 552, 553, 554, 556, 558, 559, 575, 577, 578, 579, 627, 631, 635, 636, 637, 900, 901, 903, 904, 905, 920, 941, 942, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 966, 967, 1101, 1102, 1104, 1105, 1200, 1201, 1202, 1505, 1518, 1520

Obsahujú stopy lepku:
150, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 965,
1100, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1410, 1412, 1413, 1414, 1420, 1421, 1422, 1440, 1442 a 1450

Kompletný dokument obsahujúci podrobnejšie informácie nájdete v sekcii downloads - PDF súbory týkajúce sa celiakie - éčka
Hodnotenie:
1 2 3 4 5 4
Pridal: milos

Diskusia k magazinu (4)

  • napísal:
    používateľ:
    Systém
    pridané:
    09:12 29.10.2002

    Ahoj, v casopise Listy celiakov, vydavanom v CR som sa docitala, ze niektore e-cka mozu mat zaklad v psenicnom skrobe, takze sa neda 100% povedat, ktore su 100% bezlepkove. Napr. pri vyrobe kys. ascorbovej moze byt na jej vyrobu pouzity psenicny alebo kukuricny zaklad. Viem, ze som velmi nepotesila, ale ti, ktori maju koznu formu celiakie to mozu zistit "na vlastnej kozi". Dakujem Renata

  • napísal:
    používateľ:
    tomas.michalicka
    pridané:
    17:00 13.11.2002

    Bohužel, je to přesně tak... "Nejjednoduší" je proto vždy se zeptat výrobce, zda je daný výrobek bezlepkový (pokud to tam samozřejmě už není rovnou napsané...). Dobrou zkušenost mám například s Vitanou Byšice - zde mi ze zákaznického servisu na požádání zaslali zdarma aktuální seznam bezlepkových výrobků...

  • napísal:
    používateľ:
    01igor
    pridané:
    13:03 22.8.2009

    mila moja Renata.nezda sa mi to celkom objektivne,co spominas o overeni na vlastnej koži.ak aj zjem nejaku nevhodnu potravinu jej negativny vplyv sa neprejavi okamzite - prenos cez žaludok až na kožu nie je taky rýchly ako napr. u tých ktorý si to musia ihned odsediet na inkriminovanom mieste.Takze s tou koznou variantou to bude asi nejak takto.aaa este opätovny navrat do stavu ako takeho dobreho t.zn. ked uz nic nesvrbi trva nejakych par dni az tyzdnov.Ahoj

  • napísal:
    používateľ:
    katkamj
    pridané:
    10:37 29.6.2010

    STIAHNIE SI na "www.emulgatory.cz/ecka.jar" (priamo do mobilu), program rozpozna E, urci stupen bezpecnosti a skodlivost...a mate o starost menej :))..................................

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.