Hotel Petrus v južnom Tyrolsku - bezlepková kuchyňa
Milí priatelia,
prišiel nám mail od majiteľky hotela v Taliansku, ktorý sa špecializuje na bezlepkovú stravu. Pokiaľ rozmýšľate nad letnou či zimnou dovolenkou, možno bude pre vás tento tip zaujímavý. Tu je preklad mailu (preklad zabezpečila Zuzka Barillová :o))
Dobrý deň prajem,
Som majiteľka hotela Petrus v južnom Tyrolsku v severnejšej časti Talianska. Keďže sme zaznamenali nárast slovenských hostí, rada by som Vám predstavila náš hotel a reštauráciu.
Špecializujeme sa na bezlepkovú stravu asi 10 rokov, obaja naši kuchári Rudi Leimegger a Martin Tschafeller sú vyškolení ohľadom bezlepkovej diéty. Svojou bezlepkovou kuchyňou sme dobre známi, testovaní a odporúčaní Talianskou celiatickou asociáciou AIC, nemeckou DZG a nemeckou Swiss IG Zöliakie. Denne ponúkame široký sortiment domácich bezlepkových produktov a máme veľa spokojných hostí, čo nás veľmi teší. V našej Talianskej asociácii AIC máme Eating Out program, ktorý označuje reštaurácie a hotely, ktoré ponúkajú bezlepkové jedlá pre celiatikov s dobre vyškolenými pracovníkmi.
V septembri ponúkame veľmi špeciálny celiatický víkend s kurzami varenia a bezlepkových stretnutí.
Pre viac informácii pozrite tento link: http://www.hotelpetrus.com/it/online-buchen/angebot-778-vacanza-senza-glutine-con-corso-di-cucina-incluso.html
Srdečne pozdravuje
Brigitte Aichner
Hotel Petrus