Nové bzl výrobky na trhu
V súčasnosti sa jedná sa o : 1. Chlieb bezlepkový 220g v zložení: kukuričný škrob, sójová múka, soľ, glukóza, droždie čerstvé, emulgátor sójový lecitín E322, guarová múka, voda.
Obsah gliadinu menej ako 10mg/100g sušiny.
2. Roláda bezlepkovás marmeládou 220g v zložení : zemiakový škrob, kukuričný škrob, upravený kukuričný škrob, zemiaková múka, sušená srvátka, sójová múka, cukor, emulgátor E471.
100g výrobku obsahuje v priemere 1,4 g bielkovín, 1g tuku, 87,5g sacharidov.
Energetická hodnota 1500kJ/100g.
3. Bábovka bezlepková 200g - parametre zhodné s uvedenými v bode 2.
V krátkej budúcnosti bude ponuka rozšírená o :
- chlieb zemiakový bezlepkový s vlákninou,
- chlieb tmavý bezlepkový s vlákninou.
Diskusia k magazinu (4)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 16:01 4.10.2005
Velmi ma Vas prispevok i iniciativa potesili. V zaujme niektorych bezlepkacov, co trpia aj inymi potravinovymi alergiami by som si Vas dovolila poziadat aj o vyrobky, ktore neobsahuju soju alebo sojovy lecitin. Vdaka! Jana
-
-
napísal:
- používateľ:
- JAN
- pridané:
- 10:37 11.10.2005
Jana, ďakujem za názor. Riešenie Vášho problému (bzl výrobok bez sóje) je pre nás jedným z cieľov, trvá to však trochu. Ak to budeme mať, dáme to do ponuky. JAN
-
-
napísal:
- používateľ:
- JAN
- pridané:
- 11:16 8.6.2006
Teší ma Váš záujem a oznamujem Vám, že sme začali vyrábať dva nové bzl výrobky (z toho jeden bez sóje či sójového lecitínu), a to: Chlieb bzl tmavý s vlákninou 220g obsahuje:zmes kukuričného škrobu,ryžovej múky, zemiakovej vlákniny (4%), jablčnej vlákniny(2%), chlebového korenia, guarovej múky, glukózy, karobového prášku; voda, droždie rastlinný olej. Ostatné parametre nájdete pri výrobku v Zozname bzl. výrobkov. K dostaniu sú v sieti COOP Jednota Bratislava, Samoška (REMA1000) Bratislava, Bajamarket Vlčie hrdlo Bratislava, CKD Trnava, Alfa 1 Nové Zámky, COOP Jednota Nové Zámky, Podniková predajňa Pekárne HRDLÍK, Nitrianska 26, Nové Zámky. S pozdravom JAN
-
-
napísal:
- používateľ:
- JAN
- pridané:
- 14:11 28.12.2006
Oznamujem konzumentom bezlepkových výrobkov Pekárne HRDLÍK Nové Zámky, že z technických príčin končíme ich výrobu dňom 31.12.2006. JAN