Fusilli Funghi od firmy Semper

pridané: 6.8.2013 o 22:27 | vytlačiť

 

  •   cestoviny Fusilli s práškovou omáčkou z lesných húb  
  •   stačí pridať vodu a variť 10 minút
  •   ideálne na cesty a dovolenky

Zloženie:

Cestoviny 79 % (kukuričná múka), sušené huby 5 % (Porcino, Pinarello, Chantarelle, Portobello), ryžová múka, škrob tapioca, sušená smotana, soľ, cibuľa, laktóza, dochucovadlá, kváskový extrakt, cesnak, petržlen. Obsah soli v pripravovanom jedle 0,5 %.

Použitie uvedené na obale:

Dajte do hrnca všetky prísady spolu s 350 ml studenej vody a zamiešajte. Miešajte pravidelne, priveďte do varu, znížte teplotu a nechajte 10 min. slabo vrieť a miešajte, kým bude jedlo hotové.

Krajina výroby: Taliansko

Hmotnosť: 95 g / 1 porcia

Obal:

Cestoviny sú balené v pevnom papierovom obale, na prednej strane je obrazne znázornený postup prípravy, fotka cestovín a znak bezlepkového výrobku. Na zadnej strane je uvedené zloženie výrobku v 5 jazykoch (švédsky, nórsky, dánsky, fínsky, nemecký),  spôsob prípravy v slovenskom jazyku slovne, animačne a kontaktné údaje na výrobcu.

Hodnotenie:

Príprava cestovín je rýchla a jednoduchá. Jediná nevýhoda je neustále miešanie cestovín počas varenia, pretože by sa mohli zlepiť alebo prihorieť. V návode je uvedená doba varenia 10 minút, ja som ich varila asi o dve minúty menej a boli dostatočne mäkké. Vody som pridala trošku viac ako je v návode, prvý krát, keď som ich varila tak sa mi zdala omáčka veľmi hustá. Ale každý má rád inú.  Ja som si ich pripravovala na dovolenke, pridala som k nim ešte pečenú slaninku a nastrúhala navrch tvrdý syr. Cestoviny boli ochutené dostatočne, viac som tam už nepridávala nič. Nie je to chuť domácich cestovín, vlastnoručne dochutených, ale ako rýchlu alternatívu obeda na dovolenke či stanovačke odporúčam.

Tieto cestoviny si môžete kúpiť v internetovom obchode na www.cilka.sk a ak v týždni od 7.8.2013 do 14.8.2013 uvediete pri svojom nákupe do poznámky heslo Celiakia.sk, bude vám automaticky odrátaná zľava 10% z nákupu tohto tovaru.

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: zuzanab

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.