CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 3.3.-7.3.

pridané: 16.2.2014 o 18:28 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 3.3. - 7.3.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 24.2.2014)

Kuracie rezance s pórom, ryža            

Bravčový plátok na zázvore, cestoviny               

Pečený karbonátok, fazuľa na kyslo, zemiaky                     

Burgundská bravčová pečienka, ryža             

Hovädzie varené, šampiňónová om. so smotanou, cestoviny             

Luhačovická škorec (mleté ​​mäso s klobásou), zemiaky                  

Sedliacka pečienka, hlávková kapusta, knedľa              

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, cestoviny                   

Vyprážaný syrový špíz (4 druhy syra), zemiaky           

Kapucínsky guláš, knedľa                       

Španielsky vtáčik, ryža               

Ryžová kaša, s ovocím a kakao, maslo            

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky                  

Hydinové srdiečka na smotane, cestoviny               

Losos v bretónskej zelenine, zemiaky      

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie rezance s pórom, ryža

Bravčový plátok na zázvore, cestoviny

Pečený karbonátok, fazuľa na kyslo, zemiaky

Burgundská bravčová pečienka, ryža

Luhačovická škorec (mleté ​​mäso s klobásou), zemiaky

Sedliacka pečienka, hlávková kapusta, knedľa

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, cestoviny

Kapucínsky guláš, knedľa

Španielsky vtáčik, ryža

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky

Losos v bretónskej zelenine, zemiaky

       

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.