CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 3.2.-7.2.

pridané: 21.1.2014 o 09:09 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina

  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem

  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov

  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla

  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní

  • týždenne výber z 15-tich jedál

  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre

  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 3.2. - 7.2.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 27.1.2014)

Kuracie rezančeky na kari, ryža          

Špagety s kuracím mäsom, syr             

Bravčové rezančeky na šampiňónoch, zemiaky                 

Maďarský perkelt, knedľa            

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny          

Fazuľky na kyslo, vajcia, zemiaky                

Bravčové a la bažant, ryža           

Pečená krkovička, dusená zelenina, zemiaková kaša                

Vyprážaný mletý rezeň, zemiaky         

Bravčové na cesnaku, cestoviny                   

Mäsové guľky v nivovej omáčke, ryža              

Kotlet pána Forta, ryža         

Morčacie so smotanou, cestoviny                

Vyprážané kuracie pečienky, zemiaková kaša              

Zemiakové šišky s makom a lekvárom    

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie rezančeky na kari, ryža

Bravčové rezančeky na šampiňónoch, zemiaky 

Bravčová roláda so špenátom, cestoviny

Bravčové a la bažant, ryža 

Bravčové na cesnaku, cestoviny

Zemiakové šišky s makom a lekvárom  

        

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.