CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 25.11.-29.11.

pridané: 11.11.2013 o 18:23 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk 

JEDÁLNY LÍSTOK OD 25.11. - 29.11.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 18.11.2013)

Kuracie prsia so šunkou, ryža         

Hovädzie v baby karotke, zemiaky          

Znojemský plátok, cestoviny           

Králik na hubách, kukuričné ​​cestoviny        

Bravčové rebierko na balkánsky spôsob, ryža       

Kuracia pečeň so smotanovou omáčkou, cestoviny          

Plnený paprikový struk, knedľa       

Krkonošský závitok, pečené zemiaky            

Filé v leče, zemiaková kaša     

Maďarský perkelt, zemiaky              

Bravčovinky s cibuľkou, zemiaky so slaninou          

Bulharská sarma so smotanou   

Kuracie stehenné na indický spôsob, ryža            

Ruský biftek, knedľa         

Uhliarske špagety, parmezán       

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie prsia so šunkou, ryža       

Hovädzie v baby karotke, zemiaky       

Znojemský plátok, cestoviny          

Králik na hubách, kukuričné ​​cestoviny         

Plnený paprikový struk, knedľa               

Bravčovinky s cibuľkou, zemiaky so slaninou   

Kuracie stehenné na indický spôsob, ryža

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.