CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 24.3.-28.3.
DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH
-
výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
-
jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
-
jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
-
hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
-
pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
-
týždenne výber z 15-tich jedál
-
jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
-
cena jedla od 3,59 € vrátane DPH
Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/
JEDÁLNY LÍSTOK OD 24.3. - 28.3.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 17.3.2014)
Kuracie so slaninou, ryža
Karbonátok v cestíčku (mleté mäso vyprážané v cestíčku), varené zemiaky
Špagety s tuniakom (v paradajkovej omáčke s bazalkou), syr
Poľovnícky plátok (bravčové mäso, šampiňóny, mrkva, zeler, petržlen a drvené paradajky), varené zemiaky
Fazuľový guláš s bravčovým mäsom
Zemiakové cesto - valčeky s makom a lekvárom
Cigánska pečienka (bravčová pečienka so zeleninou), ryža
Záhorácky závitok (bravčové mäso plnené kyslou kapustou), zemiakový knedlík
Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka
Hovädzie varené, cibuľová omáčka, knedľa
Dusené ľadvinky na slanine, ryža
Bravčové rebierko (doplnené párkom a kyslou uhorkou), putimské cestoviny
Čevabčiči (mleté mäso s paprikovou om.), pečené zemiaky
Rumunský guláš (guláš s restovaným baklažánom), knedľa
Zapekané zemiaky so zeleninou, parmezán
ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:
Kuracie so slaninou, ryža
Poľovnícky plátok (bravčové mäso, šampiňóny, mrkva, zeler, petržlen a drvené paradajky), varené zemiaky
Fazuľový guláš s bravčovým mäsom
Zemiakové cesto - valčeky s makom a lekvárom
Cigánska pečienka (bravčová pečienka so zeleninou), ryža
Záhorácky závitok (bravčové mäso plnené kyslou kapustou), zemiakový knedlík
Dusené ľadvinky na slanine, ryža
Bravčové rebierko (doplnené párkom a kyslou uhorkou), putimské cestoviny
Čevabčiči (mleté mäso s paprikovou omáčkou), pečené zemiaky
Rumunský guláš (guláš s restovaným baklažánom), knedľa
JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA