CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 22.7.-26.7.

pridané: 8.7.2013 o 16:17 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 22.7. - 26.7.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 15.7.2013)

Kuracie vrecko s hermelínom a klobásou, zem. pyré s karotkou  

Bravčová roláda s mletým mäsom na tymiáne, ryža

Hovädzie na korení, cestoviny 

Frankfurtský guláš, knedľa

Švédske guľôčky v brusnicovej omáčke, cestoviny

Bravčové rezančeky na kari, americké zemiaky 

Bravčová pečienka s cibuľovou omáčkou, knedľa

Mäsový nákyp s koreňovou zeleninou, zemiaky   

Sliepka na paprike, kukuričné ​​cestoviny 

Losos so smotanovou omáčkou, penne 

Hovädzia pečeň na cesnaku, pečené zemiaky 

Sójové mäso v paradajkovej omáčke, cestoviny 

Kuracie stehenné na hubách, cestoviny  

Bravčový bôčik pečený, hlávková kapusta, zemiaky

Zemiakové knedle so slivkami, tvarohom a maslom

 

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčová roláda s mletým mäsom na tymiáne, ryža   

Hovädzie na korení, cestoviny

Frankfurtský guláš, knedľa

Bravčové rezančeky na kari, americké zemiaky 

Mäsový nákyp s koreňovou zeleninou, zemiaky 

Hovädzia pečeň na cesnaku, pečené zemiaky

Sójové mäso v paradajkovej omáčke, cestoviny  

Kuracie stehenné na hubách, cestoviny

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.