CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 19.8.-23.8.

pridané: 6.8.2013 o 13:47 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výborná domáca kuchyňa pre celú rodinu
  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 19.8. - 23.8.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 12.8.2013)

Kurací steak na horčici, ryža parbol

Bravčová roláda šťepánská, cestoviny  

Kapor na rasci, opekané zemiaky s cibuľkou  

Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa

Zeleninové lečo so šunkou a vajcom, zemiaky 

Kuracie jemný stroganov, kukuričné ​​cestoviny  

Bravčové karé na zeleri, zemiaky

Špagety po mlynársky, syr    

Kuracie stehenné po staročesky, ryža parbol  

Bravčové výpekom, hlávková kapusta, knedľa   

Vyprážaný karfiol, zemiaky s maslom, tatárska omáčka  

Francúzske zemiaky  

Pečená bôčiková roláda, hlávková kapusta, knedľa 

Zemiakové šišky s lekvárom a makom 

Vaječná omeleta so zeleninou, niva a bazalka, zemiaky 

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací steak na horčici, ryža parbol   

Bravčová roláda šťepánská, cestoviny 

Kapor na rasci, opekané zemiaky s cibuľkou 

Zeleninové lečo so šunkou a vajcom, zemiaky  

Bravčové karé na zeleri, zemiaky   

Kuracie stehenné po staročesky, ryža parbol 

Bravčové výpekom, hlávková kapusta, knedľa   

Zemiakové šišky s lekvárom a makom 

 

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.