CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 18.11.-22.11.

pridané: 4.11.2013 o 16:31 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk

JEDÁLNY LÍSTOK OD 18.11. - 22.11.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 11.11.2013)

Kuracie rezančeky s mangom, cestoviny       

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky         

Tofu na čínsky spôsob, ryža           

Steak z krkovičky na čiernom pive, cestoviny       

Bravčové rebierko na srbský spôsob, zemiaky     

Morčacie so smotanou, kukuričné ​​cestoviny         

Kôprová omáčka, vaječná omeleta, zemiaky      

Horský závitok, ryža           

Pikantný flamender (lečo, feferónky), pečené zemiaky     

Pstruh na rasci s paradajkami, pečené zemiaky             

Zbojnícka kuracia zmes, zemiaková placka         

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol   

Kotliet po balkánsky, cestoviny           

Bavorská sekaná, nové zemiaky, kyslá kapusta        

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom      

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kuracie rezančeky s mangom, cestoviny      

Hovädzie varené, jarná zelenina, zemiaky       

Steak z krkovičky na čiernom pive, cestoviny         

Bravčové rebierko na srbský spôsob, zemiaky       

Horský závitok, ryža              

Pikantný flamender (lečo, feferónky), pečené zemiaky  

Pstruh na rasci s paradajkami, pečené zemiaky

Zbojnícka kuracia zmes, zemiaková placka  

Hydinové srdiečka na slanine, ryža parbol     

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.