CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 14.7.-18.7.

pridané: 29.6.2014 o 20:31 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk

JEDÁLNY LÍSTOK OD 14.7. - 18.7.2014 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 7.7.2014)

Králik dusený na paprike so šampiňónmi, ryža

Kurča pečené na divoko, zemiaky

Pečený karbonátok, fazuľa na kyslo, zemiaky

Teľacie mäso zarábané, knedľa (smotanová omáčka s koreňovou zeleninou)

Hovädzie varené, šampiňónová om. so smotanou, cestoviny

Luhačovický škorec (mleté ​​mäso s klobásou), zemiaky

Sedliacke bravčové, hlávková kapusta, knedľa (pečené s masťou, cibuľou a cesnakom)

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, cestoviny

Aljašská mlynárska treska, zemiaky (s maslom a petržlenovou vňaťou) 

Kapucínsky guláš, knedľa (hovädzie maso s paradajkovým pretlakom a cesnakom)

Španielsky vtáčik, ryža (hovädzie mäso plnené slaninou, salámou, uhorkou a vajíčkom)

Ryžová kaša s ovocím a kakao, maslo

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky

Bravčové ľadvinky na cibuľke, ryža

Kel s vajcami ako mozoček, zemiaky

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurča pečené na divoko, zemiaky

Luhačovický škorec (mleté ​​mäso s klobásou), zemiaky

Sedliacke bravčové, hlávková kapusta, knedľa (pečené s masťou, cibuľou a cesnakom)

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, cestoviny

Kapucínsky guláš, knedľa (hovädzie maso s paradajkovým pretlakom a cesnakom)

Španielsky vtáčik, ryža (hovädzie mäso plnené slaninou, salámou, uhorkou a vajíčkom)

Jaternicový prát, kyslá kapusta, zemiaky

Bravčové ľadvinky na cibuľke, ryža

Kel s vajcami ako mozoček, zemiaky

 

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.