CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 11.11.-15.11.

pridané: 29.10.2013 o 17:16 | vytlačiť

 

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • pri zaistení teploty skladovania a prepravy do 4 °C si jedlá zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného pokrmu po dobu spotreby až 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 11.11. - 15.11.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 4.11.2013)

Bravčové a la bažant, ryža      

Frankfurtský závitok, zemiaky      

Morčacie rezančeky s hermelínom, cestoviny         

Holandský kotlet, opekané zemiaky s cibuľkou    

Hovädzie na špiku, zemiaky   

Rizoto z kuracích drobkov, syr     

Kurací steak ako gyros, ryža   

Perštýnsky plátok, zemiaky         

Hrachová kaša s údeným mäsom, kyslá kapusta  

Cigánska pečienka, ryža          

Segedínsky guláš, knedľa       

Vaječná omeleta so šampiňónmi a syrom, zemiaky s maslom   

Sekaná s marhuľami a mandľami, zemiaková kaša        

Halušky s kapustou, slanina     

Bravčová pečeň na anglický spôsob, ryža   

 

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Bravčové a la bažant, ryža   

Frankfurtský závitok, zemiaky           

Hovädzie na špiku, zemiaky      

Kurací steak ako gyros, ryža           

Hrachová kaša s údeným mäsom, kyslá kapusta  

Cigánska pečienka, ryža 

Halušky s kapustou, slanina

Bravčová pečeň na anglický spôsob, ryža 

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.