CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 10.6.-14.6.
DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH
- výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
- jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
- jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
- hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
- chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
- týždenne výber z 15-tich jedál
- jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
- cena jedla od 3,59 € vrátane DPH
Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/
JEDÁLNY LÍSTOK OD 10.6. - 14.6.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 3.6.2013)
Kurací steak po dijonsky, ryža parbol
Bravčová roláda so slaninou a vajciami, cestoviny
Kapor na modro, opekané zemiaky s cibuľkou
Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa
Zeleninové lečo so šunkou a vajcom, zemiaky
Kurací jemný stroganov, kukuričné cestoviny
Bravčové pečené s cuketou na paradajkách, zemiaky
Mlynárske špagety, syr
Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol
Bravčové pečené, hlávková kapusta, knedľa
Vyprážaný karfiol, zemiaky s maslom, tatárska omáčka
Francúzske zemiaky
Kuracie krídelká grilované na mede, zemiaky s mozzarellou
Zemiakové šišky s lekvárom a makom
Vaječná omeleta so zeleninou, parmezán s bazalkou, zemiaky
ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:
Kurací steak po dijonsky, ryža parbol
Bravčová roláda so slaninou a vajciami, cestoviny
Kapor na modro, opekané zemiaky s cibuľkou
Bravčové pečené s cuketou na paradajkách, zemiaky
Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol
Bravčové pečené, hlávková kapusta, knedľa
JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA