CeliaMeal - Jedálny lístok na týždeň od 10.6.-14.6.

pridané: 28.5.2013 o 21:05 | vytlačiť

DISTRIBÚCIA HOTOVÝCH BEZGLUTÉNOVÝCH JEDÁL VRÁTANE PRÍLOH

  • výrobky CeliaMeal spĺňajú podmienky smernice EÚ 41/2009 – bezgluténová potravina
  • jedlá sú varené z preverených surovín pri dodržaní prísnych hygienických noriem
  • jedlá sú šokovo chladené, vákuovo balené za použitia inertného plynu a bez konzervantov
  • hmotnosť porcie vrátane prílohy je od 450g do 550g podľa druhu jedla
  • chladené jedlá si zachovávajú všetky vlastnosti čerstvo pripraveného jedla po dobu spotreby min. 14 dní
  • týždenne výber z 15-tich jedál
  • jedlo je v obale, ktorý je možné použiť pre ohrev v mikrovlnnej rúre
  • cena jedla od 3,59 € vrátane DPH

 

Jedlá si môžete objednať na http://www.bezglutenovejedla.sk/

JEDÁLNY LÍSTOK OD 10.6. - 14.6.2013 (JEDLÁ NUTNÉ OBJEDNAŤ DO 3.6.2013)

Kurací steak po dijonsky, ryža parbol

Bravčová roláda so slaninou a vajciami, cestoviny

Kapor na modro, opekané zemiaky s cibuľkou

Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa

Zeleninové lečo so šunkou a vajcom, zemiaky

Kurací jemný stroganov, kukuričné ​​cestoviny

Bravčové pečené s cuketou na paradajkách, zemiaky

Mlynárske špagety, syr

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol

Bravčové pečené, hlávková kapusta, knedľa

Vyprážaný karfiol, zemiaky s maslom, tatárska omáčka

Francúzske zemiaky

Kuracie krídelká grilované na mede, zemiaky s mozzarellou

Zemiakové šišky s lekvárom a makom

Vaječná omeleta so zeleninou, parmezán s bazalkou, zemiaky

  

ZOZNAM JEDÁL BEZ LAKTÓZY:

Kurací steak po dijonsky, ryža parbol

Bravčová roláda so slaninou a vajciami, cestoviny

Kapor na modro, opekané zemiaky s cibuľkou

Bravčové pečené s cuketou na paradajkách, zemiaky

Kuracie stehenné v mandľovej omáčke, ryža parbol

Bravčové pečené, hlávková kapusta, knedľa

  

JEDLÁ NEOBSAHUJÚ SÓJU, OKREM JEDÁL S OBSAHOM SÓJOVÉHO MÄSA

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: Miloslav Jurík

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.