Bezlepkový chrumkavý chlieb Knäckebrot - Schär

pridané: 10.4.2013 o 10:12 | vytlačiť

 

  • chrumkavá alternatíva chleba – bezlepkový suchárknackebrot
  • neobsahuje lepok, laktózu, vajcia, bezlepkový pšeničný škrob
  • má vysoký obsah vlákniny
  • obsahuje hrubo mletú pohánku
  • bez farby a konzervačných látok

Zloženie:

Ryžová múka, ryžová krupica, fazuľová múka, kukuričný škrob, voda, zemiakový škrob, neztužený rastlinný tuk, droždie, vláknina z cukrovej repy, hrubo mletá pohánka, cukor, invertný cukor, zahusťovadlo: guarová guma, karboxymathylcelulóza, soľ, kypriaci prostriedok: uhličitan sodný, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín. Môže obsahovať stopy sezamu a sóje.

Vyrobené: Švajčiarsko

Hmotnosť: 275 g

Obal: 

Chlebíky sú zabalené v bielom nepriesvitnom, voskovom sáčku, ktorý je pevný.  Sáčok je umiestnený v papierovom ochrannom obale, ktorý zabraňuje poškodeniu obsahu.  Obal je opatrený praktickým uzatvárateľným vekom, ktorý umožňuje opakované otváranie a zatváranie krabičky. Na zadnej strane je uvedené zloženie výrobku v 10tich jazykoch. Na bočnej strane je uvedený obsah živín na výrobku.

Hodnotenie:

Balenie obsahuje 23 kusov chlebíkov. V balení, ktoré som od internetového obchodu Cilka dostala poštou, boli všetky chlebíky celé, žiadny nebol polámaný. Chlebíky majú neutrálnu chuť, nie sú ani sladké ani slané. Na vrchnej strane majú dierky,  na ktorých sa zachytí maslo, alebo nátierka, pravidelne sa tak rozloží po ploche. Je možné ich konzumovať samostatne ako keksy, alebo s ľubovoľnou oblohou či už zeleniny, nátierok a šunky. Sú tvrdšie, chrumkavé, presne ako klasické sucháre.  Keď som ich prvý krát ochutnala, zdali sa mi veľmi suché. S maslom a šunkou boli super, ale prišla som im na chuť aj keď sú čisté, asi je potrebné si na nich zvyknúť.

 Tieto chlebíky si môžete kúpiť v internetovom obchode na www.cilka.sk a ak v týždni od 10.04.2013 do 17.04.2013 uvediete pri svojom nákupe do poznámky heslo Celiakia.sk, bude vám automaticky odrátaná zľava 10% z nákupu tohto tovaru.

 

 

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
Pridal: zuzanab

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.