DISKUSNÉ FÓRUM

Otázky do pléna

Praskovy cukor

Dobry den.Chcem sa prosim Vas spytat,co je to mucka zo svatojanskeho chleba,ktoru som objavila v zlozeni vyrobku v dzuse a tiez dat na vedomie o psenicnej protihrudkujucej latke v praskovom cukre?!Za odpoved Vam dakujem.Valika Siskova.

PREČÍTANÉ:
2966x
REAKCIÍ:
5
VYTVORIL:
ValikaS
VYTVORENÉ:
2008-03-02 07:00:00
  • napísal:
    používateľ:
    janza
    pridané:
    20:11 2.3.2008

    Ahoj valika, svätojánsky chlebík je určite bezlepkový, rastie na stromoch v stredomorí, vyzerá ako veľký fazulový struk, je sladký a má velmi tvrdé jadierka. Bežne sa sním stretneš na Jadrane.

  • napísal:
    používateľ:
    Afro
    pridané:
    20:26 4.3.2008

    Ahojka svatojánský chlebík je bezlepkový,prodává se ve zdravé výživě pod názvem Karob,je to hnědý prášek vypadá jako kakao a i se takto používá.Cukr kupujem jenom třitinový nebo hnědý krystal a do pečení ho vždycky namelu v mlýnku.

  • napísal:
    používateľ:
    SSCPY
    pridané:
    13:54 6.3.2008

    U práškového cukru si treba dať pozor, niektorí výrobcovia používajú pšeničný škrob ako protihrudkujúcu látku, resp. neuvádzajú ju vôbec. Práškový cukor -. Dar slnka je povolený - obsahuje kukuričný škrob namiesto pšeničného. Igor

  • napísal:
    používateľ:
    IvetaTomášeková
    pridané:
    23:14 8.3.2008

    Teraz majú v Tescu do 11.3 v akcii Cukr korunní práškový - s protihrudkujúcou zložkou - zemiakový škrob za 25,90 Sk

  • napísal:
    používateľ:
    Rosie
    pridané:
    16:07 9.3.2008

    Fakt som tomu nechcela verit, ale je to tak... Urcite sa vyhnite tomu v modrom obale, je tam psenicny skrob, ale kym to tam najdete napisane, precitate cely obal 3x.Tak aby som vam usetrila namahu ;-)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.
SPÄŤ