DISKUSNÉ FÓRUM
Otázky do pléna
Drozdie?
Dobry vecer. Nie je mi jasne ci mozem pouzivat klasicke drozdie, alebo nie.{v niektorych publikovanych receptoch je, a naopak citala som rady ze sa smie len instantne aj to len niektore. } Dakujem
barancek
- PREČÍTANÉ:
- 2008x
- REAKCIÍ:
- 2
- VYTVORIL:
- barancek
- VYTVORENÉ:
- 2005-11-28 14:00:00
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 19:21 28.11.2005
Klasicke drozdie je vyrobene zo sladu co by sme nemali. Ale ak ti to nic neurobi, tak...skus !!! Ja pouzivam do vsetkeho instantne drozdie OETKER na 1kg muky , a este som nemala problem z vykysnutim chleba , alebo inych veci, co si peciem. Ani problemy pri peceni chleba v domacej pekarni nemam! Uz 4,5 roka mam celiakiu zistenu a este som chlieb vyhodit nemusela. Mam kopu svojich "vymyslenych " receptov , ale vsetky chutili mne aj inym "bezlepkovym " ludom. Prajem vela uspecho pri peceni !! Nicoho sa netreba bat , iba skusat a piect s chutou a radostou . ZUPAL
-
-
napísal:
- používateľ:
- Systém
- pridané:
- 08:32 29.11.2005
Nesúhlasím. Už som to písala skôr. Klasické droždie značky Fala, noli, aj vivo sú bezlepkové. K Fale a Noli pozri www.drozdi.cz /je tam ich vyhlásenie o tom, že je bezlepkové/ , a výrobca, či distribútor značky vivo-firma Lesaffre mi odpísali e-mail, kde ma uistili, že je bezlepkové. Frtina