DISKUSNÉ FÓRUM
Tipy a triky v kuchyni
uskladnenie bezlepkového pečiva
Pekný den!
chcela by som poprosit o vase overené rady a skusenosti,ktoré používate pri uskladnovaní bezlepkového pečiva.Ked upečiem chlieb,je výborný,čo sa o ostatných dnoch neda povedat...Ako postupovat,aby bol aj na nasledujúce dni "jedlý a chutný?" dakujem
- PREČÍTANÉ:
- 1607x
- REAKCIÍ:
- 2
- VYTVORIL:
- milena5
- VYTVORENÉ:
- 2013-07-03 09:16:48
-
-
napísal:
- používateľ:
- zuzanab
- pridané:
- 11:57 3.7.2013
Ja osobne chlieb hned ako upečiem nechám vychladnúť, potom ho nakrájam, rozdelím si to do sáčkov a dám do mrazničky. Potom si už len tesne pred konzumáciou vyberiem z mrazničky a dám do hriankovača. Je ako čerstvo upečený. Alebo si stále pár kúskov na daný den môžeš vybrať z mrazničky do chladničky a takto to postupne jesť. Každý má iný spôsob, tak možno ti ešte niekto poradí aby si si mohla vybrať pre teba najvhodnejší spôsob.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Zuzana215
- pridané:
- 09:49 6.7.2015
Ja chlebik po upeceni a vychladnuti nakrajam na krajce, vlozim do pergamenovych sackov na chlieb, uzavriem a zamrazim. Rozmrazujem pocas 30 sekund v mikrovlnke.