DISKUSNÉ FÓRUM
Povolené/nepovolené výrobky (potraviny)
kysle uhorky
mozeme jest kysle uhorky? ved je tam predsa ocot nie?
- PREČÍTANÉ:
- 2738x
- REAKCIÍ:
- 4
- VYTVORIL:
- Anonym
- VYTVORENÉ:
- 2006-03-29 18:34:02
-
-
napísal:
- používateľ:
- Anonym
- pridané:
- 14:46 30.3.2006
Treba hladat take, kde je vinny ocot.
-
-
napísal:
- používateľ:
- Anonym
- pridané:
- 17:16 30.3.2006
Existuju uhorky vo vinnom octe??? Ktore su to? Po styroch rokoch by som si uz aj dala ;)
-
-
napísal:
- používateľ:
- Anonym
- pridané:
- 08:48 31.3.2006
Su take, neviem presne ten nazov, ale je v nom slovo d'or.
-
-
napísal:
- používateľ:
- dilka
- pridané:
- 09:41 31.3.2006
Normalny ocot mozme jest,potvrili mi to vo ceskom VUPP/vys.ustav potravinarsky/konkretne p.ing.Gabrovska,sa tym zaobera.Normalny,to znamena kvasny ocot aj ked sa vyrobi z obilia,ktore mi nemozme,po takom spracovani ,ake je nutne pre vyrobu octu,tam lepok uz nemoze prezit,Je to aj na amrickej internetovej stranke www.enabling.org/ia/celiac/vinegar.html.Takze ak v zlozeni kyslych uhoriek ,alebo inej nakladanej zeleniny nic ine podozrive ,okrem octu nie je ,tak to mozme!Pozor len na maltovy ocot,je tmavej farby a vyraba sa inymi procedurami ako kvasny,ale taky som u nas ani nevidela. :D :D