pridané 20.9.2012 o 09:19 prečítané 2476x
Tortový korpus zo zemiakovej múky
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
- BEZ MLIEKA
Čas prípravy
Náročnosť
Tortový korpus zo zemiakovej múky
Suroviny:
- 5 vajec
- 5PL práškového cukru
- 100g zemiakovej múky alebo škrobu
- 1ČL citrónovej kôry
- 1bal. vanilkového cukru
- olej a kukuričná krupica na formu.
Postup:
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, potom primiešame múku, citrónovú kôru a vanilkový cukor. Nalejeme do tortovej formy a pomaly upečieme pri 180°C. Ešte horúce vyklopíme a necháme vychladnúť.
Recept prenesený zo starej Celiakia.sk, autor receptu: topinka
Pridal(a): zuzanab