pridané 13.6.2018 o 16:38 prečítané 1420x
Štrúdla z múky Nutrifree
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
mäkučká aj na druhý deň!
Suroviny:
- Nutrifree.sk /Bezlepkosvet 2 új fényképet töltött fel.
- 1 perce ·
- Štrúdla
- 300g Nutrifree mix per Pane
- 100g Nutirfree Mix per Fresca
- 100g Nutrifree jemná ryžová múka
- 1sušené droždie
- 1 vajíčko
- 1/2PL cukru
- 350ml vlažnej vody do ktorej pridáme sol (2-3 sťipky) a 2ČL octu.
- 1PL bravčovej masti
Postup:
Cesto dobre vypracujeme a, sformujeme potrieme ešte s masťou a zakryté necháme odpočinút 30/40 minút.
Potom cesto rozdelíme na 3 časti a na pomúčenej utierke opatrne rozvalkáme na tenký plát.Trochu sa trhá, takže opatrne :-)
Plníme ,zrolujeme a dáme na vymastený plech, aj vrch aj boky potrieme masťou aby sa cesto nevysušilo.
Pečieme pri 180 stupňoch cca 30 minút.
Spravila som tvarohovú aj makovo-višňovú so smotanou.
Na druhý deň to vôbec nestvrdlo, jemné,mäkučké je cesto
Pridal(a): Bezlepkosvet