pridané 26.10.2007 o 11:01 prečítané 2473x
Pestrý tvarohový koláč
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- 4 vajcia,
- 200ml práškového cukru,
- 200ml kukuričného škrobu,
- 100ml oleja,
- 400ml mlieka,
- 1 bal. kypriaceho prášku,
- 250g jemného tvarohu,
- 1 vajce,
- bal. vanilkového cukru,
- ovocie – kiwi, marhule, jahody, broskyne
Postup:
Žĺtky s práškovým cukrom vymiešame do peny. Primiešame olej, mlieko, škrob zmiešaný s kypriacim práškom a tuhý sneh z bielkov. Cesto rovnomerne rozotrieme na olejom vymazaný plech. Tvaroh zmiešame s vajcom a vanilkovým cukrom a rozotrieme na cesto do tvaru mriežky. Do vzniknutých štvorcov kladieme rozpolené ovocie. Pomaly upečieme pri 180°C.
Pridal(a): majamich