pridané 23.9.2007 o 15:00 prečítané 2839x
Parížske rožky
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- Cesto: - 30 dkg mletých orechov - 25 dkg práškového cukru - 1 celé vajce Krém: - 1/4 l mlieka - 1 zlatý klas - 15 dkg kryštálového cukru - 1 hera - 1/4 balíka kakaa
Postup:
Cesto: Všetko spolu zmiešame a šúlame rožky, ktoré dáme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo na mastný papier. Krém: Mlieko, zlatý klas a cukor uvaríme na hustú kašu. Do peny vymiešame heru s kakaom. Nakoniec všetko spolu zmiešame. Na vychladnuté rožky nastriekame pripravený krém a polejeme čokoládovou polevou.
Pridal(a): mariatezourova