pridané 23.9.2007 o 15:00 prečítané 2839x

Parížske rožky

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

5 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Suroviny:

  • Cesto: - 30 dkg mletých orechov - 25 dkg práškového cukru - 1 celé vajce Krém: - 1/4 l mlieka - 1 zlatý klas - 15 dkg kryštálového cukru - 1 hera - 1/4 balíka kakaa

Postup:

Cesto: Všetko spolu zmiešame a šúlame rožky, ktoré dáme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo na mastný papier. Krém: Mlieko, zlatý klas a cukor uvaríme na hustú kašu. Do peny vymiešame heru s kakaom. Nakoniec všetko spolu zmiešame. Na vychladnuté rožky nastriekame pripravený krém a polejeme čokoládovou polevou.

Pridal(a): mariatezourova

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.