pridané 8.12.2008 o 12:58 prečítané 2931x
Jahodový bezlepkový koláč s amarantom
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Dnešná spoločnosť si viac uvedomuje životné prostredie a jedlo, ktoré jedáva, biorecepty atd....
Suroviny:
- 2 vajcia, 7 PL vody, 150 g práškového cukru, 150 g Promix UNI, 1 vanilkový cukor, 1/2 prášku do pečiva, 2PL amarantu (al. perličky), čerstvé rozpolené jahody, sekané vlašské orechy.
Postup:
Žĺtky vymiešajte s cukrom, po lyžiciach pridajte vodu a múku UNI s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozotrite na vymastený a vysypaný plech, poukladajte jahody, posypte orechami. Pečte asi 20 min. Posypte kakaom.
Pridal(a): Majka