pridané 18.10.2018 o 11:50 prečítané 1520x
Bezlepková roláda
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Piškótová roláda jemná ako pavučinka.
Suroviny:
- Cesto :
- 5 vajec
- 5 lyžíc práškový cukor
- 5 lyžíc Cake mix Liana
- džem
- práškový cukor na posypanie
- maslo na vymastenie plechu
Postup:
Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme Cake mix a nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielkov. Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C cca 10 minút. 2. Upečený plát ešte horúci stočíme a necháme úplne vychladnúť. Vychladnutý korpus natrieme džemom a zrolujeme. Povrch rolády posypeme práškovým cukrom.
Pridal(a): Michaela66