pridané 19.9.2012 o 22:21 prečítané 3791x
BURIZONOVY CHLIEB aj do piecky
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Tento chlieb by sa mal robit z varenej ryže, ale kedže som lenivy človek, tak som ho začala robit z BURIZONOV a chutí mi ovela viac. Takže:
Suroviny:
- 1 balík bielych BURIZONOV
- 100g RYZOVEJ muky
- 100g PROMIX UNI / PK /
- 1 KL prašku do pečiva / OETKER/
- 1KL soli
- 2 velke rozšlahane vajička
- 2 PL olivoveho oleja
- 4-5 PL CMARU alebo / bieleho JOGURTU,MLIEKA /
- 1CL sezamovych / lanovych, semiačok /
Postup:
POSTUP: Všetko sa zmieša vo velkej mise na stredne vlačne cesto. Hmotu vložim do vymastenej formy a pečiem asi 35-40 minut vo vyhriatej rure. Vyklopeny na mriežke necham vychladnut , nakrájam a dam do mrazničky. Stači ráno ohriat v mikrovlnke, či toustovači.
Prajem dobru chut.
Recept prenesený zo starej Celiakia.sk, autor receptu: zupal
Pridal(a): zuzanab