pridané 19.9.2012 o 22:21 prečítané 3791x

BURIZONOVY CHLIEB aj do piecky

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

ľahká

Tento chlieb by sa mal robit z varenej ryže, ale kedže som lenivy človek, tak som ho začala robit z BURIZONOV a chutí mi ovela viac. Takže:

Suroviny:

  • 1 balík bielych BURIZONOV
  • 100g RYZOVEJ muky
  • 100g PROMIX UNI / PK /
  • 1 KL prašku do pečiva / OETKER/
  • 1KL soli
  • 2 velke rozšlahane vajička
  • 2 PL olivoveho oleja
  • 4-5 PL CMARU alebo / bieleho JOGURTU,MLIEKA /
  • 1CL sezamovych / lanovych, semiačok /

Postup:

POSTUP: Všetko sa zmieša vo velkej mise na stredne vlačne cesto. Hmotu vložim do vymastenej formy a pečiem asi 35-40 minut vo vyhriatej rure. Vyklopeny na mriežke necham vychladnut , nakrájam a dam do mrazničky. Stači ráno ohriat v mikrovlnke, či toustovači.
Prajem dobru chut.

Recept prenesený zo starej Celiakia.sk, autor receptu: zupal

Pridal(a): zuzanab

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.