pridané 23.5.2010 o 08:24 prečítané 4478x
Bagety z piecky Moulinex
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Pekárnička Vám bagety neupečie z inej múky ako múka PROMIX FORTE. Bagety z každej inej múky sú chuťovo dobré, ale hrozne tvrdé.
Suroviny:
- 280ml múky PROMIX FORTE, 170ml vody,1ČL droždia, 1ČL soli, 2ČL trstinového cukru, 1ČL citrónovej šťavy, 2PL slnečnicového oleja, 1 1/4 PL zemiakového škrobu
Postup:
Do piecky dáme vodu, citrón, olej. Pridáme polovicu múky, soľ, cukor, zemiakový škrob a dodáme druhú polovicu múky poprášenú droždím.
Medzi fázou prípravy cesta a tvarovaním bagiet na doske, cesto nezabodneme nechať 5 minút postáť.
Vytvarujeme bagety a dáme ich na plech, ktorý vložíme do piecky s programom jemne upečená kôrka a pečieme.
Pridal(a): Systém