pridané 6.4.2008 o 15:41 prečítané 4709x
domáca tatárska omáčka
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- 5 žĺtok
- 5 lyžíc olivového oleja
- 5 lyžíc šľahačkovej smotany
- šľahačková smotana
- viný ocot
- práškový cukor
- cibuľka
- soľ
- /koľko vajec, toľko lyžíc oleja a smotany/
Postup:
Do menšieho hrnca dáme žĺtka, olej a smotanu. Uvaríme vo vodnom kúpeli hustú kašu.Keby sa náhodou zrazilo -nevadí neni to ono ale pridá sa smotana a stratí sa to.Ochutíme octom, soľou a cukrom.Zvyšnú smotanu si vyśľaháme a zamiešame do kaśe, čo sme si ochutili.Dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky.
Pridal(a): lucika