pridané 27.5.2008 o 21:27 prečítané 4215x
Domaca pasteta \"a la husacia\"
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Alobal nechavam po stranach previsat. Ked pasteta napuchne, prikryjeme ju previsajucimi castami alobalu a dalej pecieme. Podavajte s bezl. pecivom za studena so sezonnou zeleninou:jarna cibulka, paprika atd.
Suroviny:
- 400 g kuracich pecienok
- 2 dl oleja
- 2 dl slahackovej smotany
- 1/2 kav. lyz. polievkoveho korenia /ja pouzivam AlNatura z DM/
- 4 vajcia
- korenie
Postup:
Pecienky pokrajame na mesie kusy, rozmixujeme aj s prisadami. Masu vlejeme do alobalom vystlanej formy na srnci chrbat. Alobal pomastime a vysypeme bezl. mukou. Pecieme cca 45 min. v rure pri 200-220 C.
Pridal(a): Systém