pridané 30.10.2012 o 18:54 prečítané 16770x

Feferonky v sladkokyslom náleve

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 3
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

feferonky na zimu. tento rok sú obzvlášť šipľave :-))))

Suroviny:

  • feferonky - červené, zelené
  • soľ
  • ocot
  • cukor
  • voda

Postup:

Feferonky umyjeme a dáme do pohárov. netlačíme, aby si udržali svoj tvar.
Do každého pohára od horčice dáme 1 kávovú lyžičku cukru, soľ a ocot. Zavrieme a sterilizujeme cca 20 minút.
Používame v zime do gulášu alebo do pomazániek. Prípadne prílohu k mäsku alebo nátierkam.

Pridal(a): DanaDianka

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.