pridané 6.4.2008 o 17:00 prečítané 2606x
Ražniči
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- 1kg bravčového stehna alebo pliecka
- 5-6 veľkých cibúľ
- slanina
- 2kg zemiakov
- bravčová masť
- soľ
- mletá červená sladká paprika
- trocha korenia/nemusí byť/
Postup:
Zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska.Mäso tiež pokrájame na malé kúsky. Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na plátky.Pekáč vymastíme a na striedačku ukladáme mäso, ku každému kúsku mäsa slaninu a zemiaky.Vrch posypeme cibuľou, osolíme a posypeme paprikou a korením.Podlejeme vodou, zakryjeme a necháme dusiť.Ke´d je mäso hotové, odkryjeme a necháme zapiecť.
Pridal(a): lucika