Plnene gulky
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- Ja som použila 1 väčši uvareny zemiak šupke,2 vajcia ,sol ,muka Uni,voda,mlete bravčove mäso,2 cibule a slaninka,korenie ,sol,vegeta,červena paprika,kysla kapusta,
Postup:
Najprv si uvarime 1 väčši zemiak v šupke.Po tom ho pretlačime pridame 2 vajcia ,sol ,muku Uni,vodu aurobime si cesto.Očistime 1 cibulu opražime na nej mlete mäso ,okorenime,osolime,pridame vegetu a na koniec červenu papriku,odstavime a nechame vychladnuť.Udusime si na oleji kyslu kapustu podlejeme vodou a dusime do mäkka ,potom zatrepeme muku Uni s vodou a zahustime kyslu kapustu a dochutime .Cesto si rozvalakame po pomučenej doske vykrojime štvorčeky a dame nan kopku mleteho mäsa,urobime gulky ktore dame variť do osolenej vriacej vody ,varime pokial nevyplavaju hore ,10min,a vybereme von do misky a poolejujeme.Druhu cibulku opražime a pridame nakrajanu slaninku na kocky a môžme podavať na tanier.Prajem dobru chuť !
Pridal(a): Systém