pridané 19.1.2008 o 16:15 prečítané 5604x
JOGURTOVÉ REZNE:
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Suroviny:
- 8 kuracích pŕs, 1 veľký hustý biely jogurt , 2 velé vajcia, 4 strúčiky cesnaku , soľ, korenie , tuk na smaženie,bzl. strúhanka
Postup:
Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme a potom namáčame v jogurtovej marináde, ktorú pripravíme tak, že v jogurte rozšľaháme 2 celé vajcia. Pridáme prelisovaný cesnak, soľ, korenie a zamiešame. Namočené rezne ukladáme do misky, prikryjeme vekom a dáme uležať do chladničky. Najskôr druhý deň rezne obaľujeme v bzl. strúhanke a opatrne smažíme. Rezne sú krehké, úžasné.
Podávame so zemiakmi, kašou.
Namiesto kuracích rezňov môžeme použiť aj bravčové stehno alebo kotlety. Tie sú po jogurtovej úprave šťavnaté, výborné
Pridal(a): Systém