pridané 20.8.2007 o 10:13 prečítané 3648x

Hovädzie mäso prírodné

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

5 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Kcal- 212 kJ- 890, Bielkoviny - 23,5g, Tuky - 16,5g, Sacharidy - 2,0g

Suroviny:

  • 100g hovädzieho mäsa
  • 5g masla
  • soľ
  • mletá rasca
  • 3g sojovej múky

Postup:

Hovädzie mäso umyjeme,naklepeme a opečieme nasucho po oboch stranách. Podlejeme vodou, posolíme, pridáme rascu, maslo a dusíme do mäkka. Zahustíme sojovou múkou rozmiešanou vo vode. Prilejeme k mäsu a spolu povaríme.

Pridal(a): Systém

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.