pridané 11.1.2008 o 21:46 prečítané 3107x

Bravčové na červeno

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

5 Min

Náročnosť

ľahká

Suroviny:

  • Bravčové mäso - sviečkovú, cesnak, kečup, tvrdý syr, promix PK, olej, soľ, cibuľová vňať

Postup:

Mäso pokrájame na plátky. Vyklepeme, posolíme, potrieme popučeným cesnakom. Obalíme ho v múke a pečieme na oleji.
Keď je mäso upečené, polejeme ho kečupom, na to postrúhaným tvrdým syrom. Na vrch potrúsime nadrobno pokrájanú cibuľovú vňať. Podávame so zemiakmi.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.