pridané 5.1.2008 o 11:16 prečítané 2739x
starosvetská kapusta

Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Zbožňujem jedlá, ktoré sa varia v jednom hrnci. Je to rýchle, poväčšínou zdravé a je s tým málo roboty.
Suroviny:
- Zemiaky, kyslú kapustu, slaninu, môže byť údenina, trochu mlieka
Postup:
Do kuchty dáme variť zemiaky, kyslú kapustu, kožu zo slaniny alebo nejakú údeninu, rascu a zalejeme vodou. Keď kuchta chvíľu pofučí, vypneme. Zvlášť si zotrieme na jemnú kašu väčší zemiak, zmiešame s trochou mlieka a týmto zahustíme uvarenú kapustu. Necháme prevrieť. Na tanier podávame poliate rozpraženou slaninou.
Pridal(a): gasi