pridané 5.1.2008 o 11:16 prečítané 2739x

starosvetská kapusta

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

30 Min

Náročnosť

veľmi ľahká

Zbožňujem jedlá, ktoré sa varia v jednom hrnci. Je to rýchle, poväčšínou zdravé a je s tým málo roboty.

Suroviny:

  • Zemiaky, kyslú kapustu, slaninu, môže byť údenina, trochu mlieka

Postup:

Do kuchty dáme variť zemiaky, kyslú kapustu, kožu zo slaniny alebo nejakú údeninu, rascu a zalejeme vodou. Keď kuchta chvíľu pofučí, vypneme. Zvlášť si zotrieme na jemnú kašu väčší zemiak, zmiešame s trochou mlieka a týmto zahustíme uvarenú kapustu. Necháme prevrieť. Na tanier podávame poliate rozpraženou slaninou.

Pridal(a): gasi

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.