pridané 20.9.2007 o 16:04 prečítané 5196x
\"Vysokoškolská mňamka\"
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
ked pohanku zalejeme vriacou vodou a nechame 20 min stáť , nemusime ju ani varit:)
je to rychle a chutne..
Suroviny:
- pohanka (množstvo podla hladu), paradajky, syr (napr. eidam, ale vynikajuci je i balkánsky syr alebo bryndza), paprika, uhorka alebo este ina zelenina podla chuti
Postup:
Pohanku dokladne preperieme, potom ju nasypeme do hrnca, prelejeme vriacou vodou a varíme asi 5 minut. Zatial nakrájame na kostičky oblubenu zeleninu a syr. Ked je pohanka uvarená tak, aby se sypala a chutila ako oriešky, scedíme ju a prepláchneme. Nasypeme na tanier a zamiesame do nej zeleninu a syr.
Pridal(a): popsy